Voetreflex behandelingen

Voetreflexologie is gebaseerd op de gedachte dat lichaam en geest harmonisch met elkaar verbonden zijn en een eenheid vormen. Wanneer deze eenheid uit balans is, kan voetreflexologie helpen om verstoorde harmonie te herstellen door het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te stimuleren. Zo stelt voetreflexologie de mens in staat zichzelf te helpen, te genezen of in een betere conditie te brengen.

Een voetreflexoloog zal tijdens het eerste consult beginnen met een intakegesprek waarin uw gegevens plus uw medische achtergrond besproken worden. U krijgt een toelichting mee om thuis nog eens na te lezen. Na het intakegesprek volgt de eerste behandeling. Door de organen, wervels, het lymfesysteem en de ledematen te behandelen via reflexpunten en -zones op de voeten, onderzoekt de voetreflexoloog waar een verstoring zit. De eerste behandeling inclusief intake duurt ongeveer 75 minuten.

Er vindt vier weken op rij een voetreflex behandeling plaats. Tijdens de behandeling zullen niet alleen fysieke, maar ook psychische en emotionele aspecten in het genezingsproces betrokken worden. Hierdoor wordt evenwicht in het hele systeem bewerkstelligd en kan de harmonie tussen lichaam en geest worden hersteld. Een voetreflex behandeling duurt 50 minuten.

De prijzen van voetreflexbehandelingen bij Foot2You vindt u hier!

 

voetreflex

<Logo BER